Naš proslavljeni reprezentativac Dejan Lovren sinoć se na svome Instagramu obrušio na neodgovorne pojedince koji se, usprkos zabranama, okupljaju u kafićima i druže u grupama.

Njegovu objavu pročitajte u nastavku:

“Nemojte biti tako sebični. Jel vi uopće shvaćate veličinu problema i žrtvu koju za nas podnosi medicinsko osoblje?? Ljudi što vam je? Ako se za pregled u Hrvatskoj čeka po nekoliko mjeseci, jasna vam je situacija koliko smo spremni za coronu. Opreme nažalost nema dovoljno.

Sram može biti i sve one koji su danas i ovih dana prekršili samoizolaciju! Nemate ljudskosti uopće, nemate mozga, nemate obraza, nemate poštovanja, nemate odgoja. Nemate ništa. Dok se drugi za vas bacaju na glavu, vi tu samo sjedite i dalje i pijte kavu. Sramota!” – napisao je ljutiti nogometaš, a objava mu je već prešla 60 tisuća lajkova.2 KOMENTARI

  1. Sve te pametnjakoviče pobrat i odvest na Goli , ima tamo još zgrada iz doba sfrj pa se nek tamo druže do mile volje naravno bez ikakve medicinske pomoči , pa nek osjete kak je kad se niko ne brine o tebi kak se oni sad ne brinu o nama .

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime