Davor Matijević, predsjednik Gradskog kotara Blatine-Škrape, inače član vodstva splitskog SDP-a, objavio je na Facebooku post u kojem se ukazao na zapuštene zelene površine na Blatinama.

Objavu pod nazivom “Gradska džungla na Blatinama” prenosimo u cijelosti:

“Na Blatinama pojam gradske džungle ima sasvim drugu konotaciju. Ono kod nas stvarno predstavlja džunglu, ali u gradu. Dovoljno je vidjeti zelene površine koje su nepokošene i zapuštene.

Parkovi i nasadi, tvrtka koja je zadužena za održavanje zelenih površina, s tim nema problema. Toliko su indiferentni prema ovom problemu da im je nezanimljivo uopće odgovoriti na moj mail kad ih upozorim da su zelene površine obrasle i da srušeno stablo, od vjetra, stoji netaknuto već mjesec dana na sportsko rekreacijskom centru iako su o tome upozoreni.

Jedina pozitivna stvar je što vlasnici manjih pasmina svoje ljubimce sad redovito drže na povodcu od straha da ih ne izgube u ovoj džungli.

Bilo bi lijepo da Parkovi i nasade postanu ažurniji, ako ne u obavljanju svog posla onda makar u odgovaranju na mailove ili pozive. Call me maybe…” – zaključuje Matijević na Facebooku.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime