Na samom smo kraju siječnja. I ovih tridesetak dana od prosinačke fešte o’ slatkoga dovoljno je vremena da se zaželimo slatke spize. Ovog puta biramo Milky palačinke.

Palačinkarnica Milky na splitskim Firulama ima sve što tražite za jedno slatko popodne s vašim društvom. Desetogodišnja tradicija Milky palačinki omogućila nam da guštamo u savršeno laganim, ukusnim i lijepo dizajniranim palačinkama. Osim što su jedinstvene po izgledu, Milky svoje palačinke obogaćuje s Premium nadjevima i namazima. Kad kažemo Premium, mislimo na domaće. Tako u Milky palačinke možete dodati namaze iz domaće radinosti koji okusom podsjećaju na poznate okuse slatkiša kao što su Kinder Bueno, Raffaello, Ferrero, Oreo… namazi čije ćete okuse prepoznati i koji će vas ostaviti bez daha. A kome samo namazi nisu dovoljni kao dodatak palačinkama, u izboru su čokoladice ili keksi također svjetskih poznatih brendova te širok izbor voća i sladoleda.

Cijene Milky palačinki kreću se u prosjeku od 15 pa do 40 kuna, ovisno koje dodatke izaberete. A da znate kada ćete s ekipom na palačinke, radno vrijeme Milkyja je od ponedjeljka do subote, u periodu od 11 do 24:00 sata.

Posjetite Facebook stranicu Milky Split