DALMATINSKO VJENČANJE U DOBA KORONE: Ni stroge mjere ni prazne ulice ne mogu ništa protiv ljubavi

Anu i Deana, romantične mladence koje ni korona nije spriječila da razmijene zavjete i jedno drugom obećaju ljubav u dobru i u zlu, na praznim zadarskim ulicama fotografirao je poznati trogirski fotograf Antonio Miše

Pandemija korona virusa utječe na svaki aspekt života, a stroga karantena odražava se i na parove koji su u ovo vrijeme planirali vjenčanja. Zbog zabrane okupljanja i druženja, za neka bolja vremena tako su otkazane brojne svadbe, planirane i do godinu i pol dana unaprijed. Ipak, vjenčanja u najužem krugu, odnosno uz prisustvo kumova i svećenika, i dalje su dopuštena, a jedno takvo održano je nedavno u Zadru.


O Ani i Deanu, romantičnim mladencima koje ni korona nije spriječila da razmijene zavjete i jedno drugom obećaju ljubav u dobru i u zlu, izvijestio je poznati trogirski fotograf Antonio Miše.

“Jedno od onih vjenčanja kojih ću se definitivno dugo sjećati zbog novonastale situacije. Inače prepuna zadarska Kalelarga i Forum bili su prazni – prolazeći smo mogli iza zatvorenih škura ili od rijetkih prodavača otvorenih trgovina čuti lijepe pozdrave i želje za mladence. Naravno, sve preporuke nadležnih službi smo poštovali maksimalno. Ana i Deane, čestitam od srca!”, napisao je Miše.

Iskrenim čestitkama ovom paru pridružuje se i naša redakcija, a prekrasne fotografije koje su zbog potpuno praznih zadarskih ulica zaista jedinstvene, pogledajte u galeriji:

 

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime