ČUDO OD HOTELA U VODICAMA GRADILA SPLITSKA TVRTKA “Pogled iz bazena na 9. katu je spektakularan”

Kaskadni oblik hotela u potpunosti je promijenio vizuru Vodica

Veličanstveno hotelsko izdanje “Olympia sky” otvorilo je svoja vrata gostima u petak navečer u Vodicama, a to je obilježeno velikom svečanošću. Luksuzan turistički kompleks “težak” je 190 milijuna kuna, a ovaj hotel s 5 zvjezdica može poslužiti kao uzor drugim hrvatskim hotelima sličnog ranga.


[fb_pe url=”https://www.facebook.com/infovd/videos/1549212498424255/” bottom=”30″]

Teško je nabrojiti sadržaje koje ovaj vodički hotel na svojih 10 etaža nudi, a među njima je među najimpresivnijim stavkama 35- metarski bazen na 9. katu čiji se horizont preklapa s morskim uz pogled na Vodice i vodički arhipelag.

Nema sumnje da će “Olympia sky” biti predvodnik novog rasta i razvoja turizma, ne samo u Vodicama, nego u cijelom ovom području.

Na sinoćnjem otvaranju hotela pojavio se dio državnog vrha predvođenog predsjednikom Sabora, Goranom Jandrokovićem, ministrima Zdravkom Marićem, Olegom Butkovićem, Garijem Cappellijem i Gabrijelom Žalac, a pojavilo se i nekoliko bivših ministara.

Izvođač radova bila je splitska tvrtka “A3“, a radila je prema projektu zagrebačke tvrtke “Vulin i Ileković”.


Kaskadni oblik hotela u potpunosti je promijenio vizuru Vodica, a kako je izgledalo otvaranje pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/olympiavodice.hr/videos/1702194206474863/” bottom=”30″]Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0