Članovi Hajduka s područja grada Kaštela u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Kaštela organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi, koja će se održati u petak, 25. rujna od 9 do 13 sati u prostorijama gimnazije u K. Novom (bivša OŠ Bijaći).

U sklopu akcije darivanja krvi članovi Hajduka pokrenuli su i akciju prikupljanja donacija za upis legendarnog Hajdukovog igrača iz 70-ih, pokojnog Mićuna Jovanića, u tematski park na Poljudu Za sva vrimena. Za svaku darovanu dozu krvi članovi Hajduka iz Kaštela preko svojih su sponzora, njih ukupno čak 33, osigurali uplatu u sveukupnom iznosu od 106 kuna za upis Mićuna Jovanića u tematski park.

Ukupno je potrebno prikupiti 7500 kuna kako bi legendarni igrač bio upisan, a već u prethodnoj akciji, na projekciji filma Naš Hajduk – Projekt jedne ljubavi, prikupljeno je 1260 kuna, a uvjereni su kako će ovom akcijom prikupiti i ostatak sredstava potrebnih za upis.

Osigurali su i nagradnu lutriju za dobrovoljne darovatelje krvi, pa će tri najsretnija biti nagrađena knjigom Naš Hajduk – Borba navijača za klub.

Kaštelani pozivaju sve humanitarce i hajdukovce da se odazovu ovoj humanoj i hajdučkoj akciji.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime