Stephan Bonnar (41), bivši UFC borac i član UFC-ove Kuće slavnih, priveden je nakon što je pod utjecajem alkohola divljao po cesti u američkoj saveznoj državi Nevadi.

Prema iskazima svjedoka, Bonnar je pri brzini većoj od 100 kilometara na sat vozio cik-cak i mijenjao trake. Vozači su pozvali policiju, a prije nego su oni došli odlučili su se za akciju zaustavljanja opasnog vozača, koji je lako mogao izazvati tešku nesreću.

Građani su okružili Bonnarovo vozilo i zaustavili ga. Kada su otvorili vozilo Bonnar nije bio pri svijesti. Pribrao se kada je došla policija i počeo se opirati uhićenju, ali policajci su ga uz pomoć građana ipak svladali i priveli, prenosi Gol.hr.

Na kraju je pušten uz jamčevinu od 22.000 dolara. Bonnaru je ovo treći prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola i vjerojatno ga čeka oduzimanje vozačke dozvole na duže vrijeme.

Poznat pod nadimkom Američki Psiho, Bonnar je MMA karijeri ostvario 15 pobjeda u 24 borbe. Njegova borba protiv Forresta Griffina smatra se jednom od najboljih u povijesti lakoteške kategorije, a 2010. pobijedio je i našeg Igora Pokrajca.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime