Hrvatski poznati chef Melkior Bašić postao je članom Aminess Gourmet tima i time obogatio već impresivan gourmet sastav hotelske grupacije Aminess.
Podsjetimo, omiljeni kuharski trojac, među kojima i Melkior bio je gost naše rubrike Dvi, tri riči...
Melkior će tako u svim destinacijama jedne od najbrže rastućih hotelskih grupacija biti zadužen za unaprjeđenje kvalitete i standarda svih buffet stolova. Time će se uspostaviti standardizacija jela i praćenje kako bi svi kriteriji bili na najvišoj mogućoj razini za svakoga gosta.
Ovime Aminess nastavlja izvrsnu suradnju s vrhunskim chefovima te odlučno nastavlja svoj put kako bi postali jedni od najboljih u hotelijerstvu što se tiče gourmet ponude.
“Velika je čast što sam postao članom Aminess Gourmet tima te se pridružio kolegama čiji rad i postignuće smatram impresivnim te motivirajućim. Veseli me i činjenica što ću 18 godina svog profesionalnog radnog iskustva, ideje i stručnost dijeliti s mladim i vrijednim kuharima koji su voljni raditi na sebi te koji žele gostima Aminessa pružiti uvijek više. Buffet je zahtjevna stavka jer moraš zadovoljiti sve goste, od male djece do odraslih gostiju. Smatram da je disciplina prijeko potrebna u kuhinji, kako bi se uspio ostvariti kontinuitet, koji je neophodan za ostvarenje zadatog cilja, a upravo projekti i razna kulinarska događanja koja se odvijaju unutar Aminessa približavaju gastronomiju širem krugu ljudi i stvaraju nove sljedbenike visokog kulinarstva. Moja vizija je da Aminess grupacija postane vodeća kada je riječ o ponudi buffet stolova u hotelijerstvu.“, zaključio je chef Melkior Bašić.