Čeka punicu da se baci s Pelješkog mosta: ‘Svi je zovu, ne stiže mi sad ni djecu čuvati’

Onda kada je Sanader otvarao radove, ona je rekla: 'Ma kakav most, šta on tu lupeta?! Kad se izgradi, ja ću otić u Komarnu na kavu i onda ću se bacit s njega', priča Danijel

– Meni osobno Pelješki most znači puno jer je moja punica prije 15 godina rekla da će se, ako most ikad bude sagrađen, baciti s njega. Evo ja očekujem da se ona sutra baci – rekao je zet Danijel u anketi N1 televiziji koja se provodila među građanima u vezi Pelješkog mosta te postao ubrzo postao hit na društvenim mrežama.


Danijela su novinari 24 sata pronašli i ispričao je kako je to na televiziji rekao baš zbog svoje punice Joške, jer je to bila njihova ‘sprdancija’.

– Onda kada je Sanader otvarao radove, ona je rekla: “Ma kakav most, šta on tu lupeta?! Kad se izgradi, ja ću otić u Komarnu na kavu i onda ću se bacit s njega! Ma kakav most!” –  ispričao je Danijel pa dodao kako se ubrzo ‘pokajao’ zbog toga što je rekao.

– Sad sam u problemu jer mi nema više vremena čuvati djecu da se okupam. Svi koji je znaju, zovu je cijeli dan – kaže nam.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
37
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
1
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime