Carrillo prije zadnje utakmice sezone: “Mislim da ne postoji utakmica u kojoj Hajduk ne želi pobijediti”

Bijeli u Koprivnicu idu bez tri igrača koji igraju za reprezentaciju i bez ozlijeđenih Savvasa i Terzijeva

Hajduk sutra u 18 sati igra posljednju utakmicu sezone protiv Slaven Belupa u Koprivnici. Bijeli su u posljednjem kolu pobijedili Slaven Belupo na Poljudu s visokih 6:0, a u pobjedu je Mađar Futacs ugradio 4 maestralna gola.


Sutrašnji dvoboj, nakon kojeg Bijeli ne mogu dalje od trećeg mjesta, najavio je trener Joan Carrillo.

– Mislim da ne postoji utakmica u kojoj bi igrao Hajduk, a da ne žele pobijediti. Kada stavite dres s Hajdukovim grbom na sebe onda moraš željeti pobjedu. Pripremili smo se za sutra i ne želim davati izlike zbog igrača koji nam nedostaju. Jako sam sretan i moja momčad je, da postoje tri igrača koja su s reprezentacijom. To znači da radimo dobar posao. Jako se dobro radi u nogometnoj akademiji i dosta tih momaka je radilo s nama u prvoj momčadi i ne postoji razlog da se žalimo zbog igrača koji nedostaju.

Ozlijeđeni su Savvas i Terzijev…

– Terzijev je jednostavno dobio dosta udarca, a čak je u prošloj šivao glavu. Uz te puste udarce koje je primio pojavio se i hematom na koljenu. Nije ništa strašno, ali taj hematom je učinio da u ovoj utakmici ne može igrati. Znači nije sto posto spreman i mislim da je jako dobro da u Koprivnicu povedemo nekoga tko će biti so posto spreman.
Savvasova ozljeda se primijetila nakon utakmice i riječ je jednom puknuću koje nije toliko teško. Igrati ovakvu utakmicu moglo bi biti kobno, iako on to ipak želi. Unatoč ozljedi on u prošloj utakmici nije htio izaći iz igre, što govori o njemu kakav je igrač.

Tko će popuniti pozicije?


– Mislim da to imamo kontrolirano. S ovog vam mjesta mogu potvrditi da ćemo izaći s 11 igrača i da ćemo se boriti cijelu utakmicu.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0