Carrillo pred Inter: Znamo njihov potencijal i kako nam mogu zaprijetiti

Hajduk sutra igra zadnju utakmicu na Poljudu u ovoj sezoni

Hajduk u sklopu 35. kola MAXtv Prve lige dočekuje Inter. Bijeli su nakon pet pobjeda u nizu poraženi u gostima kod Rijeke i izvukli remi s Lokomotivom na Poljudu. Sutrašnji dvoboj koji se igra u 19 sati na Poljudu najavio je trener Bijelih Joan Carrillo.


– Čestitam pionirima na osvojenom Kupu. To su momci koje viđam svaki dan i njihovu strast s kojom rade. Sretan sam zbog njih i zbog kluba – rekao je Španjolac u uvodu, pa nastavio o Interu: –  S njima je uvijek bilo tijesno, a razlika u kvaliteti između nas i njih nije bila baš vidljiva u tim susretima. Znamo njihov potencijal i kako nam mogu zaprijetiti, to su nam i pokazali. Zabili su Osijeku, Rijeci, nama… Vjerojatno će doći defenzivno nastrojeni i čekat će našu grešku. Lopta će nam morati ići brzo, s jedne strane na drugu, pokretljivost mora biti dobra… Drago mi je što su igrači shvatili pogreške iz utakmice s Lokomotivom i da ih protiv Intera neće ponoviti.

U ekipu se vraćaju karonirani Erceg, Tudor i Ohandza.

– Imam više igrača u opcijama, ali nemam Bašića. Za sutra izbor neće biti kompliciran, znam stanje svojih igrača i mislim da ću izabrati one koje će svojim profilom najbolje moći odgovoriti zahtjevima. Da bi pobijedili utakmicu moramo imati fizički spremne igrače, jako sam sretan da imam alternative po tom pitanju.  – rekao je Carrillo.

Je li moguće da Vlašić odigra zadnju utakmicu na Poljudu s obzirom na interes talijanskih klubova?

– Nemam pojma o tome. U razdoblju smo špekulacija, a meni to nije važno. Koncentriran sam samo na Inter, ali je dobro da se priča o Hajdukovim igračima. – kazao je Carrillo.


Upitan je i hoće li pustiti Vlašića i Tudora s reprezentacijom u SAD na utakmicu s Meksikom u LA-u.

– Mislim da odluku o tome hoće li oni ići s reprezentacijom ili ne, neću donijeti samostalno, takva odluka se donosi na razini kluba. Ne želimo oštetiti klub nekim potezom. Razmišljam samo o Interu, baš kao i dvojica igrača koji bi trebali biti pozvani. – zaključio je Carrillo.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0