Carrillo nakon utakmice: Ovaj bod više je plod srčanosti nego igre

- Ekipa nije bila dovoljno svježa. Možda smo mogli i pobijediti, ali taj bod je dobar bod - kazao je Carillo

Nakon remija na Poljudu utakmicu je komentirao trener Lokomotive Mario Tokić.


– Prvo poluvrijeme odigrali smo kako smo željeli, ali nismo pobijedili jer smo tada morali zabtii drugi gol i sve riješiti. Nesmotreni žuti karton Bočkaja nam je odmogao. Moja je greška uvođenje Stolnika, nije se snašao, pao je taj gol za 1-1 i na kraju je to realan rezultat. Cekicija sam izvadio jer nisam bio zadovoljan njegovom igrom. On je morao riješiti utakmicu u prvom poluvremenu.

I Hajdukov je strateg Joan Carrillo ponudio svoje viđenje utakmice.

-U ovoj je utakmici najvažniji bio rezultat. Nismo bili dobri, utakmica je bila jako komplicirana i nismo bili mobilni. Prije gola imali smo nekoliko šansi, a nakon isključenja njihova igrača u drugom poluvremenu kao da je bilo još teže za nas. Ekipa nije bila dovoljno svježa. Možda smo mogli i pobijediti, ali taj bod je dobar bod. Sad se trebamo odmoriti, još je šest bodova u igri.

Na pitanje o Hajdukovu umoru kao razlogu lošije igre rekao je:

– Nema potrebe za izlikama. Mogli smo govoriti o umoru jer smo imali 48 sati za odmor nakon Rijeke, ali imamo kapacitet da stvorimo dobru igru. Kad bismo sve saželi, umor igra ulogu, ali nije odlčujući faktor.


Komentirao je i pitanje o manjku hrabrosti s igračem više:

– Ako ćemo po dalmatinski, moji igrači „imaju muda“. Mislili smo da ćemo izbaciti njihovu bekovsku liniju s izmjenama u drugom poluvremenu. Kao da smo udarali u zid, nismo imali preciznost, ali smo pokušali. Što se Lokomotive tiče, nisam vidio ekipu koja bolje krade vrijeme. Mi smo trebali imati manje nepotrebnih dodira s loptom. Ovaj bod više je produkt srčanosti nego igre.Ako govorimo o zamjenama, Jefferson je iskren igrač, sam mi je pošteno rekao da ne može više. Zadovoljan sam i njime i ostalim igračima. Od početka sam zamišljao da će utakmica biti ovakva, jer za protivnike je ovakav rezultat pobjeda i znao sam da nam neće dati ništa besplatno.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0