Carillo prokomentirao moguće protivnike: Teško je reći jesmo li imali sreće…

Hajdukovci će prvu službenu utakmicu igrati protiv bugarskog Levskog ili crnogorske Sutjeske

Trener Hajduka Joan Carrillo prokomentirao je današnji ždrijeb u Nyonu i moguće protivnike Bijelih u drugom pretkolu Europske lige. Podsjećamo, hajdukovci će prvu službenu utakmicu u novoj sezoni igrati protiv bugarskog Levskog ili crnogorske Sutjeske. Prvi susret Hajduk igra 13. srpnja na domaćem terenu, a uzvrat je sedam dana kasnije, piše Hajduk.hr


– Teško je kazati jesmo li imali sreće ili ne ždrijebom. Levski je veliko nogometno ime, osvojili su treće mjesto u bugarskom prvenstvu što nikako ne može biti rezultat kojeg se može zanemariti. Sad su puno mijenjali u momčadi, u posljednjih nekoliko dana, mislim, šestoricu igrača. U gostima su još opasniji nego doma, dobili su mnogo utakmica izvan svojeg stadiona, a igraju u formaciji 4-2-3-1. Ponovit ću, Levski je veliko nogometno ime, a mi ćemo se sigurno dobro pripremiti i za njih i za Sutjesku – kaže trener Bijelih Joan Carrillo te nastavlja:

– Kad je momčad iz Crne Gore u pitanju znam da također igraju 4-2-3-1, izbalansirana su momčad, postižu više od 1,5 gola po susretu, a primaju manje od jednog. Pogledat ćemo obje utakmice, analizirati sve detalje i krenuti po naš cilj. – detaljno je objasnio trener Bijelih potencijalne protivnike u drugom pretkolu Europske lige.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0