Carillo: Erceg i Tudor danas treniraju prvi put, ne znamo hoće li biti spremni do četvrtka

Hajduk u četvrtak od 21 sat i 5 minuta igra prvi susret play offa Europske lige protiv Evertona

Hajduk 17.kolovoza igra prvi susret playoffa Europske lige protiv engleskog Evertona.


Hajdukovci danas popodne putuju za Liverpool, a u četvrtak od 21:05 sati gledat ćemo okršaj s Evertonom na Goodison parku.

Prije prvog susreta playoffa trener Bijelih, Joan Carillo održao je konferenciju za medije. Sa sobom vodi 24 igrača. Među njima i Borju Lopeza, ali on neće istrčati na teren.

– Atmosfera je jako dobra, nakon pobjede protiv Belupa imali smo vremena pripremiti se za Everton. Svi smo uzbuđeni i želimo nešto napraviti – kazao je Carrillo i nastavio:

– Grbić neće ići s nama, Erceg i Tudor će danas prvi put trenirati ne znam u kakvom će stanju biti do četvrtka. Borja Lopez će ići na put, ali neće igrati.

Carillo je upitan kako se suprotstaviti Englezima na što je rekao:


– Znamo potencijal Evertona, ali i naš. Ako budemo igrali defenzivno neće biti dobro.Rooney je vrlo važan igrač, ali moramo se pripremiti na Everton kao ekipu. Klaassen, Sandro, Kevin Mirallas, sve su to dobri igrači, ne smijemo se fokusirati na jednog, već na cjelinu.

Novinari su Carilla pitali i je li mu ovo najveća utakmica u karijeri?– Nije sigurno, sjećam se utakmice kada smo igrali s Espanyolom u Cornelli i dobili Liverpool 4:0. Nadam se da ćemo biti spremni i suprotstaviti se kako treba.

Hajduk će i u Engleskoj imati veliku podršku s tribina, a strateg Bijelih to je komentirao riječima:

– Utakmica traje 180 minuta, često gledam Premier ligu, gledao sam i uživo neke susrete, atmosfera je dobra, ali ovdje protiv Brondbyja to je bilo nešto posebno. Tko god dođe iz Engleske to će vidjeti, naši navijači stvore veličanstvenu atmosferu – zaključio je Carrillo.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0