Carillo: Drugi put igram na Maskimiru, ali vrlo je čudno

"Ja se želim natjecati, ponavljam, igrali smo protiv jako dobre momčadi, ali i mi smo dobri"

Trener Hajduka, Joan Carrillo , osvrnuo se na poraz Hajduka na zagrebačkom Maksimiru u nedjelju navečer:


– Želim prvo analizirati utakmicu, igrali smo protiv jake momčadi. Dinamo je vrlo dobra momčad, u početku su nam napravili pritisak i primili smo gol. Nakon toga smo imali jednu, dvije šanse. Nismo igrali dobro, ali početkom drugog dijela smo prijetili. Izjednačili smo, a onda poslije toga smo primili dva gola. Ne bi želio govoriti o drugim stvarima.

Komentirao je potom situaciju s Futacsom:

– Loša stvar je s Markom Futacsom, vidjet ćemo u kakvom je stanju njegovo koljeno. Drugi put igram ovdje, ali vrlo je čudno.

Na upit što je čudno, rekao je:

– Ja se želim natjecati, ponavljam, igrali smo protiv jako dobre momčadi, ali i mi smo dobri. Znam, sudac nije problem, teško je kada igraš protiv dobre momčadi i to se dogodi. Nismo izgubili zbog prvog pogotka.


Carillo kaže da Futacsovo koljeno ne izgleda dobro: – Sutra će imati preglede, trenutno je teško nešto reći, visok je igrač, imao je i prije problema s koljenom, ne izgleda dobro.

Upitan je zašto je krenuo bez njega?– Igrali smo četiri susreta u Europskoj ligi. Ovaj tjedan je Marko napravio dobar posao. Imamo dobre igrače i mogućnost da rotiramo. Nismo imali šest igrača na raspolaganju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0