Povodom Međunarodnog dana obitelji organizacije s područja Splitsko-dalmatinske županije već treću godinu za redom pripremaju priredbu “Ča je bilo tega više ni”, koja će se održati u srijedu, 15. svibnja 2019. s početkom u 10 sati u prostorijama Nadbiskupskog sjemeništa, Split.

Ovogodišnja je priredba posvećena brojnim velikim umjetnicima koji su obilježili posljednjih pola stoljeća života ljudi ovog podneblja… Miljenko Smoje, Momčilo Popadić, Boris i Dino Dvornik, Toma Bebić, Zdravka Krstulović, Josip Genda, Zdenko Runjić, Ljubo Stipišić Delmata, Mile Bibić Mosor, Oliver Dragojević, Jakša Fiamengo…

U ovogodišnjem programu sudjeluje 120 izvođača koje je pripremalo čak 30 kreativnih voditelja, učitelja, asistenata i radnih terapeuta iz ustanova i udruga iz Splita, Sinja i Vrlike.

U programu sudjeluju domovi za starije i nemoćne osobe: Split (Zenta i Vukovarska) i Lovret, COO Juraj Bonači Split i Sinj, COO Slava Raškaj Split, Centar za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez Vrlika, Udruga „MI“ Split – Centar Zlatno doba, Hrvatsko Nadzemlje, Galerija Sikirica u Sinju i KUD Milana Begovića Vrlika.

Ova jedinstvena fešta organizira se pod patronatom Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita, a u okrilju Nadbiskupskog sjemeništa. Ulaz je slobodan za sve koji žele podijeliti iskrenu emociju i prisjetiti se kroz pjesmu, ples i glumu velikana koji su nas napustili.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime