Hajduk je na nedjeljnom gostovanju u Puli remizirao s Istrom.

Trener Damir Burić je nakon utakmice izjavio:

– Mislim da su gledatelji vidjeli zanimljivu utakmicu gdje smo vladali u prvom poluvremenu i dobro ušli u drugi dio. Onda najednom, ne znam iz kojih razloga, jednostavno smo prepustili Istri posjed, prilike. Ušli smo u pasivnu fazu, napravili smo naivne greške. Imali smo greške u fazi kada se igrač ozlijedi, onda u tom momentu moramo napraviti to da se igra prekine, a ne da igramo s igračem manje i u toj fazi Istra daje gol. Tu smo pokazali naivitet. Ovo je jako razočaravajuća noć za nas, ovo je za nas nedovoljno i moramo što prije analizirati i popraviti.

Bradarić je imao žuti karton i osjećao je bolove i morao je izaći. Večeras puno toga nije išlo nama u prilog. Možemo Istri čestitati na bodu, a nama preostaje još puno raditi.

VEZANI SADRŽAJ:Što se tiče ofenzivnih akcije, imamo situaciju kada je desno sve slobodno, mi odigramo lijevo, iako je dva na jedan. Bilo je dosta situacija koje nismo odigrali kvalitetno. Ovu sedmicu nismo radili kako treba, možda je to razlog jer smo imali jednu momčad koja je igrala, druga koja je ostala, pa je trebalo to spojiti. Sve ima neke razloga, sada ćemo ovo pametno analizirati i naći stvari koje nisu bile dobre i popraviti to protiv Varaždina.

Mislim da je Jakoliš imao dosta dobrih akcija, i pred golom. Bila je permanentna opasnost za momčad Istre pa možemo kazati da je odigrao dobru utakmicu.

Zadnjih 25 minuta smo se trebali drugačije postaviti na terenu, osobito što se tiče zatvaranja. Istra je pokušavala oba poluvremena, no u prvom poluvremenu ništa nismo dopuštali. Tog dobrog, sigurnog i jakog Hajduka želim vidjeti svih 90 minuta, a ne 60 minuta. Ako si s igračem manje, svejedno ne smiješ primiti gol. Ovako si nezadovoljan, ljut si. Imamo razloga biti ljuti. Moramo neke stvari popraviti – kazao je Burić okupljenim novinarima.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime