Bujanec u društvu Hasanbegovića: “Za nas je danas radni dan, temelj suvremene Hrvatske nije u Brezovici”

"Mi danas ne slavimo" - kaže Bujanec

TV voditelj Velimir Bujanec objavio je danas fotografiju u društvu Zlatka Hasanbegovića uz zanimljiv popratni komentar:


“Za nas je danas radni dan, kao i svaki drugi. Mi danas ne slavimo. Ako Milanović smije dovoditi u pitanje 30. svibnja, onda i mi možemo reći kako bi najbolje bilo ukinuti 22. lipnja – jer temelji suvremene Hrvatske su u 90-ima, a ne u Brezovici” – napisao je Bujanec.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


1 KOMENTAR

  1. TKO JE FRANJO TUĐMAN??
    UTEMELJITELJ ZLOČINAČKE KATOLIČKE FALAGE HDZ-EA, KATOLIČKI PROZELIT; RUŠITELJ SOCIJALISTIČKE-SAMOUPRAVNE DRŽAVE HRVATSKE I REINKARNATOR STEPIČEVE BOŽJE DRŽAVE; RUŠITELJ I DIJELITELJ BOSNE I HERCEGOVINE, UDRUŽEN SA SRPSKIM PRAVOSLAVNIM ZLOČINCEM MILIOŠEVIĆEM ;VOĐA ,STOŽERNIK KRVOLOČNOG VJERSKOG RATA U HRAVTSKOJ I BOSNI I HERCEGOVINI POD ČIJIM VODSTVOM SU SE NAPRAVILI MNOGI ZLOČINI PROTIV ČOVJEČNOSTI I TOTALNA PLJAČKA I DEVASTACIJE HRVATSKE RADNIČKE SAMOUPRAVNE STEČEVINE.
    DAKLE ,PO SVEMU ŠTO NAVEDOH ON JE RATNI ZLOČINAC I RATNI PROFITER ,VILA NA TUŠKANCU NEZAKONITO OTKUPLJENA ,TIČUĆI SE VAŽEĆIH ZAKONSKIH PROISA REPUBLIKE HRVATSKE I NOVCEM RADNIKA IZ INIOZEMSTVA A DA ONI NISU BILI SA TIM SUGLASNI.VODIO SE I SUDSKI SPOR SA JEDNIM HRAVTSKI RADNIKOM IZ ŠVICARSKE KOJI GA JE TUŽIO DA JE PRISVOJIO NJEGOV NOVČANI POKLON NARODU A NE NJEMU.I NARAVNO,IZGUBIO SPOR SA TADA APSOLUTNIM SATRAPOM STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE ,TUĐMANOM. PA SE HRAVTSKI GRAĐANIN TREBA ZAPITATI TKO TO NAMA SERVIRA FRANJU TUĐAMANA ZA NEKOG NACIONALOG JUNAKA KOJI JE SVOJIM DJELOM UČINO OVO ŠTO NAVEDOH.??
    SVE ŠTO NAVEDOH NIJE MOJA IZMIŠLJOTINA NEGO JAVNI ARGUMENTI KOJE MOŽE POTVRDITI SVAKI HRVATSKI GRAĐANIN SVJEDOK TOG VREMENA . OSIM TOGA,TREBA SE ZNATI I TO ,DA JE BIO OSUMNJIĆEN KAO RATNI ZLOČINAC OD MEĐUNARODNOG SUDA U HAGU.NESREĆA JE BILA ŠTO GA JE SMRT ZATEKLA PRIJE NEGO ZAHTJEV HAŠKOG TRIBUNALA DA GA SE IZRUČI HAŠKOM TRRIBUNALU.NARAVNO, NJEGOVA ZLOČINAČKA STEPINČEVSKA FALANGA ,HDZ-E KOJA JE OGLEDALO DUHA I NAUMA SATRAPA ,FRANJE TUĐMANA I DANAS GOVORI O NEKOJ SLOBODNOJ HRAVTSKOJ ,SAMO NE KAŽU ALI ČINE UI PRAKSI ,OD SVIH DRUGIH I DRUIGAČIJH..PREMA TOME SVAKO OBILJEŽJE KOJE BI SE POJAVILO NA JAVNOM MJESTU PO REPUBLICI HRVATSKOJ, A ASOCIRA NAS NA TUĐMAN-ŠUŠKOVU SATRAPIJU, ZA NAS GRAĐANE ANTIFAŠISTIČKE HRVATSKE ,BILO BI I UVIJEK JE UVREDA ,NACIONALNA I POLITIČKA .

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime