Budite dijelom još jedne glazbene i destinacijske pustolovine – među prvima osigurajte ulaznice za veliki ULTRA Europe 2019 spektakl!

Prvi kontingent trodnevnih GA ulaznica koji je pušten u prodaju odmah nakon završetka šestog izdanja festival u Splitu rasprodan je u rekordnom roku, a od danas je započela registracija za drugu fazu prodaje koja će započeti 9. listopada

Nakon izuzetno uspješnih šest godina, jedinstveni svjetski destinacijski festival i najveće međunarodno događanje u Hrvatskoj, festival ULTRA Europe, kreće s pripremama za sedmo izdanje koje će se održati od 11. do 17. srpnja u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu.


Ovaj glazbeni i turistički gigant prošlim je izdanjem dokazao da je na korak do potpunog osvajanja europske festivalske scene, a vjerne fanove i posjetitelje koji iz cijelog svijeta u srpnju stižu u Hrvatsku, i ove godine očekuju brojna iznenađenja i pogodnosti! Nakon rasprodanog prvog kontingenta ulaznica danas je otvorena registracija za povoljniju kupnju ulaznica u fazi TIER 2, a prodaja će započeti 9. listopada 2018. godine na službenoj stranici festivala.

Četiri lokacije, deset pozornica, stotine izvođača, tisuće Ultranauta i milijuni uspomena – računica je to ali i provjereni recept zbog kojeg Hrvatska postaje najomiljenija lokacija brojnim mladim ljudima iz cijelog svijeta svakog ljeta. Šesto izdanje festivala može se pohvaliti odličnim rezultatima i brojkama – u Split, na Brač, Hvar i Vis pristiglo je više od 150 tisuća posjetitelja iz više od 140 zemalja svijeta.

Najveći broj posjetitelja stigao je iz SAD-a, Australije, Kanade, Španjolske, Velike Britanije i Njemačke, a koliko je festival privlačan govori podatak da je ove godine zabilježen dolazak posjetitelja iz egzotičnih zemalja poput Konga, Malija, Indije, Maroka i Malezije. Na deset festivalskih pozornica nastupilo je više od 120 vrhunskih svjetskih DJ-a koji su posjetiteljima pružili više od 250 sati izvanredne glazbe. ULTRU ni ove godine nisu propustili ni brojni mediji pa je tako na festivalu bilo akreditirano više od 350 domaćih i inozemnih novinara.

Brojne gradske službe bile su pripravne 24 sata na dan i dostupne svim građanima i posjetiteljima Splita, a kako bi sve funkcioniralo prema najvišim standardima brinulo se više od 2000 ljudi koji su bili uključeni u organizaciju. Impresivna pozornica bila je duga 75 metara s više od 1000 rasvjetnih tijela i čak 900 m2 LED ekrana, a oprema je samo za ovu priliku stigla iz cijele Europe. Organizatori su uložili više od 80 milijuna kuna, a procjenjuje se kako su za vrijeme održavanja festivala gradovi domaćini zaradili više od 500 milijuna kuna.

REGISTRACIJA ZA ULAZNICE ULTRA EUROPE 2019

Prvi kontingent trodnevnih GA ulaznica koji je pušten u prodaju odmah nakon završetka šestog izdanja festival u Splitu rasprodan je u rekordnom roku, a od danas je započela registracija za drugu fazu prodaje koja će započeti 9. listopada. Sve oni koji se registriraju, osim povoljnijih cijena ulaznica, čekat će i dodatne pogodnosti i iznenađenja, a sve informacije o mogućoj otplati u ratama, objavit će se uskoro.Pogodnosti očekuju i vlasnike Ultra Passporta, prvog međunarodnog sustava lojalnosti kupaca za glazbene festivale, koji i dalje raste s više od pola milijuna korisnika. Od ove godine novost su i Destination ULTRA Europe ulaznice koje uključuju sva službena događanja u sklopu sedmog festivalskog izdanja, a tu su i ulaznice RESISTANCE Croatia s kojima se može posjetiti Opening party, trodnevni festival u Splitu, After party na Hvaru te Closing party na Visu koji uključuje i svečanu večeru u tvrđavi Fort George. Tu je i mogućnost grupne kupnje ulaznica pa će na 5 kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna.

GA trodnevne ulaznice (samo za registirane) – 139 euraGA trodnevne ulaznice – 149 eura

VIP trodnevne ulaznice – 369 eura

VIP jednodnevne ulaznice – 149 eura

Destination ULTRA Europe ulaznice ( 7 dana) – 349 eura

RESISTANCE Croatia ulaznice (6 dana + večera na Visu) – 349 eura

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime