“BUDI PRIJATELJ DJECE” Tommy pomaže Klinici za dječje bolesti KBC-a Split: “Oplemenit će se prostor za najmlađe. Od srca im hvala”

"U našim dućanima imamo preko 300 proizvoda koji su posebno označeni i kupnjom tih proizvoda pomažete u ovoj humanitarnoj akciji" - rekao je direktor korporativnih komunikacija tvrtke Tommy


Ispred glavnog ulaza KBC Split svečano je predstavljen humanitarni projekt “Budi prijatelj djece” koji se ponovno organizira u svrhu obnove i preuređenja Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.


Nositelj humanitarne akcije je tvrtka Tommy d.o.o.

– I ove godine prikupit ćemo značajna sredstva. Očekujemo da će se ta sredstva znatno povećati u odnosu na prošlu godinu. Humanitarnu akciju ćemo odraditi i realizirati i s našim poslovnim partnerima i drago nam je da nastavljamo partnersku suradnju u vidu humanitarne akcije – kazao je Dario Mamić, direktor korporativnih komunikacija Tommyja koji je istaknuo da ga posebno raduje što će kroz akciju uvelike pomoći građanima i djeci.

– U našim dućanima imamo preko 300 proizvoda koji su posebno označeni i kupnjom tih proizvoda pomažete u ovoj humanitarnoj akciji. Akcija počinje danas, a završava 21. ožujka 2021. godine – otkriva Mamić te nadodaje:

– Očekujem da će građani prepoznati važnost ove akcije, ovim putem ih pozivam da se odazovu – zaključio je Mamić.

Sretan i ponosan bio je Prof. dr. sc. Veselin Škrabić, predstojnik Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.– Svaka aktivnost na polju poboljšanja uvjeta boravka djece, adolescenata i njihovih roditelja u Klinici za dječje bolesti KBC-a Split je ne samo poželjna, nego je i opravdana. Ovom prilikom mogu se samo zahvaliti trgovačkom društvu Tommy koji ponavlja svoju humanitarnu akciju – kazao je Škrabić.

Tijekom prošle godine je tvrtka Tommy prikupila 324.500 kuna. S tim iznosom KBC je već nešto realizirali u vidu poboljšanja uvjeta liječenja, a kako kazuju imaju i novih planova.– Oplemenit će se prostor jedinice intenzivnog liječenja gdje se liječe najmlađa djeca. Kompletno ćemo opremiti prostorije boravka. O svim aktivnostima ćemo vas obavijestiti na vrijeme – zaključio je Škrabić.

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime