Bruno Petković i Iva Šarić očekuju sina, blagoslov im je dao i Ivin bivši suprug Jerko Leko

Da je Bruno Petković izgubio glavu za Ivom Šarić jasno je svima, a kako se priča po kuloarima - za to je dobio i blagoslov kolege, Ivinog bivšeg supruga Jerka Leke.


Dinamov golgeter Bruno Petković potvrdio je radoznaloj javnosti kako jedva čeka rođenje sina koji stiže krajem ožujka, piše RTL.


Da je izgubio glavu za Ivom Šarić jasno je svima, a kako se priča po kuloarima – za to je dobio i blagoslov kolege, Ivinog bivšeg supruga Jerka Leke.

Bruno i bivša manekenka krili su ljubav kao zmija noge, no samo godinu dana zaljubljenosti je očito bilo dovoljno da oboje shvate kako je TO – TO!

“Općenito teško pričam o svom životu, teško se otvaram – ne volim bit meta, ne volim bit tema. Nisam tip osobe ‘e kako mi je teško’, ja točno znam tko sam i što sam!”

Iako se odavno oprostila od modnih pista – Iva i dalje izgleda senzacionalno! A svoju pažnju i dalje usmjerava u dvojicu sinova, devetogodišnjeg Carlosa i sedmogodišnjeg Leona koje je dobila u braku s bivšim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom!

“To će nas cijeli život povezivati. U interesu djece uvijek ćemo bit u dobrim odnosima”, komentirala je ljepotica.A u dobrim odnosima s bivšom djevojkom je navodno i Bruno. Nogometaš očito voli misice jer Tea Slavica i Iva Šarić na scenu su došle zahvaljujući izboru Miss Universe. Iva sada već davne 2007. na istom se natjecanju pojavila kao učenica zagrebačke gimnazije.

Nakon toga akademski se obrazovala i posvetila obiteljskom životu. Možda je upravo time osvojila Bruna.Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
7
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime