Hajduk je danas na Poljudu potpisao ugovor o produljenju suradnje s Macronom. Predsjednik Marin Brbić je za vrijeme konferencije za medije odgovorio na nekoliko pitanja novinara.

Prvo je upitan o jučerašnjem porazu protiv Dinama.

– Kakav će biti osjećaj izgubiti utakmicu, ali zadovoljni smo igrom i onim što su momci pokazali, a to je borbenost. Vidjeli ste, crveni karton je definirao i odlučio utakmicu.

Nezadovoljan sam suđenjem, ali ne bih o tome. To treba gledati netko drugi. Možda će to gledati ovi iz Osijeka pa će kazati kako im to odgovara.

Zasmetale su nas izjave iz Osijeka, volio bih da g. Meštrović ipak malo gleda svoje dvorište, ne okolo. Trebamo se zapitati svi skupa zašto s područja naše županije imamo samo jednog aktivnost suca. Zadnjih 15 godina mislim da smo imali 3-4, a vi pobrojite koliko ih ima gore iz Osijeka, Zagreba… Druga stvar, spominje se utakmica u kojoj Hajduk ne igra i spominje se Hajduk vezano uz suđenje, što je samo po sebi… neću izgovoriti tu riječ. Treća stvar, kažu da nam pogoduje rezultat. Sjetite se utakmice u Rijeci, nama bi bio bolji rezultat da je sudac sudio za Osijek.

Upitan je koliko je Tudor donio pozitivne energije.

– Vidite i sami, zadovoljni smo igrom i postavkom na terenu. Zadnje dvije utakmice nas rezultat nije baš poljubio.

Komentirao je najavljeni sastanak s udrugom Prvoligaša.

– Idemo na sastanak. Ne očekujem puno. Mislim da nema prave volje da se to napravi jer nam je u interesu da se to napravi. Sama činjenica da se sastanak zakazuje 6 mjeseci od datuma koji je trebao biti, dovoljno govori za sebe.

Na kraju je komentirao nadolazeću utakmicu s Rijekom

– Očekujem dobru igru i očekujem da ćemo ostvariti dobar rezultat..


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime