U emisiji Hrvatskog radija Oporbeni zarez predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov osvrnuo se na izjavu Miroslava Škore, koji je za Jutarnji list rekao da će stranke koje su ga podržale na predsjedničkim izborima na parlamentarne izbore izaći pod njegovim zaštitnim znakom.

– Što se tiče Mosta, mi ćemo uvijek biti otvoreni za razgovor s onima kojima je interes RH na prvom mjestu. Za nas su bitne ideje i ljudi. Što se tiče ideja, mi želimo imati jasne programske smjernice za koje ćemo vidjeti da stvarno donose dobrobit RH. To smo svojim djelovanjem do sada i pokazali, rekao je Petrov.

Petrov je prije dva tjedna kazao kako Most kontinuirano razgovara sa Škorom još od ljeta te da će detalje objaviti kada sve bude dogovoreno.

 1 KOMENTAR

  1. Sve ove raspadajuće opcije jedva čekaju skriti se pod Škorin kišobran, ali i zadržati vlastiti brand kakav god on bio. No to je račun bez krčmara.

    Parlamentarni izbori nikada nisu bili preslika predsjedničkih i vizija o skoro pola milijuna birača spremnih da na parlamentarnim izborima zaokruže razne mostove, suvereniste i pravaše zavijene u Škorin šinjel raspasti će se poput mjehura od sapunice.

    Svakog birača će i Škoro, a kamoli ne ovi koji šilje ražanj dok je zec još u dubokoj šumi morati ponovno osvojiti.

    Uostalom, što nam mogu ponuditi ove davno pročitane knjige? Novu izjavu ovjerenu kod bilježnika, ovaj put možda i kod trojice umjesto jednog kao na Božinim prvim parlamentarnim izborima?

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime