BOŽIĆNO SELO JE HIT Nekoliko tisuća posjetitelja već je posjetilo Gornji Dolac, bogat program ovog vikenda

"Poslužuje se hrana isključivo s naših OPG-ova; kobasice, pečenica, kiseli kupus, fritule, palačinke. U ponudi imamo i Poljički čaj pripravljen isključivo od trava skupljenih po Mosoru"


Drugi Advent po redu u Božićnom selu u Gornjem Docu u zaseoku Nart otvoren je prošle subote spektakularnim vatrometom.


Dva milijuna i 300 tisuća lampica kojima je okićeno ovo Božićno selo, a ukupne dužine 48 kilometara, upalili su štićenici Centra Juraj Bonači i tim činom je službeno započela druga po redu priča vlasnika imanja Tihomira Lučića.

Kako doznajemo, ovu atrakciju u Zamosorju posjetilo je već nekoliko tisuća posjetitelja.

– Prošle godine je bilo milijun lampica, ove godine ih ima 2 milijuna i 300 tisuća. Ove godine smo se proširili za tri puta površinski, s 40-ak tisuća metara kvadratnih. Prošle godine su ljudi čekali red na kućicama, ove godine toga nema jer imamo tri nove kućice gdje se poslužuje hrana isključivo s naših OPG-ova; kobasice, pečenica, kiseli kupus, fritule, palačinke. U ponudi imamo i Poljički čaj pripravljen isključivo od trava skupljenih po Mosoru – kazao nam je Lučić prilikom otvaranja.

Posjetitelje osim životinja čekaju žive jaslice, Djed Božićnjak, ali i Grinch.Nema sumnje da će Božićno selo i ovog vikenda biti puno posjetitelja, a zanimljiv video iz “svijetlećeg” zaseoka Nart snimio je Matko Kovačić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime