U dvorani na GSC-u sinoć su odigrane preostale četiri utakmice 1/8 finala devetog po redu Malonogometnog turnira Makarana 2018. godine. Sastav iz Širokog Brijega visokom pobjedom nad CB Porat iz Podstrane najavio je svoju kandidaturu i borbu za osvajanje jedne od ovogodišnjih nagrada.

Jedni od po mnogima najveći favoriti turnira GK Romana, iako u nekompletnom sastavu, ugasili su Opću opasnost, i bez većih poteškoća izborili 1/4 finale.

Izuzetno uzbudljivo i neizvjesno bili su dvoboji između momčadi Petrola i SS Bagušića te Piva u boci i Jako sport CB Ankore.

Obje utakmice završile su neriješenim rezultatom, stoga su se morali izvoditi šesterci kako bi se saznalo koji sastavi će nastaviti natjecanje. Rulet udaraca sa šest metara otišao je na stranu SS Bagušić i CB Ankora Jako sport, a koji tako ulaze u borbu za nagrade.

Četvrtfinalni susreti odigrat će se u srijedu 26. prosinca, najzanimljiviji par je svakako okršaj SS Bagušić koji su na ovogodišnjoj Kutiji šibica u Zagrebu dogurali također do 1/4 finala i momčadi Jako sport CB Ankora koji su ovogodišnji pobjednici Torcida kupa.

U srijedu 26. prosinca u 17 sati počet će odigravanje četvrtfinalnih utakmica, a naknadno će biti poznata satnica utakmica, javlja Makarsko primorje.

Raspored:

MALI PLAMEN – VILA BILI

MALI PLAMEN – VILA BILI

SVADBENI SALON BAGUŠIĆ – JAKO SPORT CB ANKORA

GRADSKA KAVANA ROMANA – TIĆI ŠIROKI BRIJEGKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime