BORI SE ZA ŽIVOT U KBC SPLIT Mlađi muškarac pronađen teško ozlijeđen na viškoj rivi

Evo što nam je rekla policija

Muškarac u dobi od 30 godina pronađen je u subotu ujutro, 19. listopada, u ranijim jutarnjim satima kako leži na šetalištu u Visu.


Policijska postaja Vis dojavu o muškarcu koji leži na šetalištu Stara Issa zaprimila je u 6:50 sati te je policija upućena na mjesto događaja. Po dolasku na mjesto događaja pronašla je muškarca te je pozvana Hitna pomoć. Muškarac je prevezen u ambulantu u Visu, a potom hitnim medicinskim prijevozom, helikopterom, prebačen u splitsku bolnicu gdje je podvrgnut i operativnom zahvatu, doznajemo iz splitske policije.

30-godišnjak ima teške ozljede glave te se bori za život na Jedinici intenzivnog liječenja.

Što se tiče načina zadobivanja ozljeda policija još utvrđuje okolnosti događaja.

– Nemamo nikakva saznanja koja bi upućivala da se radi o kaznenom djelu. Naknadnom provjerom događaja nismo dobili nikakvu informaciju da je tu večer na tom području bila ikakva situacija koju bi doveli u svezu s ovim događajem. Ono što znamo jest da je 30-godišnjak u noći s 18. na 19. listopada bio s društvom na brodu nakon čega su otišli u jedan od kafića u Visu. U nekom momentu svatko je otišao na svoju stranu, a što se dalje dogodilo to do ovog trenutka nismo uspjeli utvrditi – kazala je Ana Čepić iz PU splitsko-dalmatinske.

Neslužbeno doznajemo da se radi o muškarcu s područja Zagreba.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime