“Bomba” prijelaznog razdoblja: Split Tommy promovirao novog kapitalca

"Imao sam nekoliko ponuda, ali Split Tommy jedini je klub koji mi može pomoći u daljnjem igračkom razvoju" - kazao je Perić

Luka Perić iznenadno je napustio Nacional Zagreb i s današnjim je danom službeno predstavljen kao novi igrač Split Tommyja. Hrvatski reprezentativac sa splitskim je klubom potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na dodatnu godinu, piše Futsalmagazin.


„Ako želiš klasnog napadača, moraš posegnuti za strancem jer ga je u našim okvirima teško pronaći. Međutim, odlučili smo se za domaćeg igrača. U Luki Periću – kojeg smo htjeli i lani, ali smo ispoštovali njegov dogovor s Nacional Zagrebom – prepoznali smo potencijal koji je dokazao u prijašnjim sezonama. Riječ je o najboljem, a možda i jedinom istinskom pivotu u Hrvatskoj. Vjerujem kako s Lukom Perićem dobivamo novu napadačku dimenziju”, po završetku je sklopljenog dogovora konstatirao Milan Čagalj, operativac najtrofejnijeg hrvatskog kluba čiji je rukovodstveni kadar – nakon dolaska Mateja Fideršeka – potvrdio ozbiljne nakane u kontekstu projektiranja nepobjedive armade.

„U Nacional Zagrebu bilo mi je super počevši od stručnog stožera i treninga preko atmosfere i odnosa među igračima pa sve do osvajanja prvenstava i drugih dostignuća. Provedeno razdoblje u zagrebačkom klubu jedno je od najljepših perioda u mojem životu”, kazao je Luka Perić – koji je u Nacional Zagreb pristigao iz Alumnusa u kolovozu 2015. godine i pritom osvojio Kup i dvije ligaške titule – i pojasnio prelazak u redove Nacionalovog vječitog rivala.

„Imao sam nekoliko ponuda, ali Split Tommy jedini je klub koji mi može pomoći u daljnjem igračkom razvoju. Uz Nacional Zagreb, Split Tommy jedan je od najuređenijih klubova u Hrvatskoj, pa i šire što je i jedan od razloga mojeg prelaska u Split. Svi znamo kakav je Split Tommy klub, a na kraju ćemo sezone vidjeti što je splitski klub dobio mojim dolaskom”, zagonetno je poručio dvadesetogodišnji Zagrepčanin, pivot profinjenog dodira i mangupskog stasa kojem trenerski eksperti predviđaju blještavu karijeru.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0