Pravo je vrijeme da razmišljate na koji način bolje iskoristiti Vaš prostor, da u njemu u potpunosti uživate, svim čulima, bez obzira na vremenske uvjete. Naša široka paleta proizvoda, najpoznatijih svjetskih proizvođača, sigurno će odgovoriti svim Vašim potrebama.

Ako ste se ikada zapitali tko je izvođač jednog od najzahtjevnijih i najvećih projekata u cijeloj regiji, riječ je o sustavu zaštite od sunca iznimno popularnog mjesta na krovu Turističke palače u Splitu, Roof 68- upravo je poduzeće Sun Lab zaslužno za najefektniju zaštitu, jedra.

Djelatnost Sun Laba je zastupanje, savjetovanje i prodaja sistema zaštite od sunca zastupajući brendove kao što su Suntech, Pratic, Shadelba Markilux, Marinello…
Sun Lab se preko svojih povezanih tvrtki može pohvaliti s više od dva desetljeća iskustva, to ih u branši svrstava među lidere u regiji, uz moto klijentu ponuditi vrhunske proizvode uz vrhunsku uslugu.

Bioklimatska pergola

Povezivanje otvorenog i zatvorenog prostora je često postavljeno pitanje u arhitekturi. Od nastanka čovjeka pa do danas, sukladno njegovim potrebama ta veza se mijenja. Suvremeni čovjek zbog prirode posla i načina života, ima potrebu da se poveže s prirodom i otvorenim prostorom. Da bi se osjećao komforno ta veza mora biti transformabilnog karaktera i lako prilagodljiva svim vremenskim uvjetima.

Na svjetskom tržištu su se pojavile bioklimatske pergole. Predstavljaju sustave čiji je osnovni element rotirajuća lamela, replicirana onoliko puta koliko je potrebno da bi se natkrio prostor. Rotirajuće lamele su “upakirane” u okvir koji čini kostur pergole. Ovisno o poziciji pergole mogu biti samostojeće, naslonjene na objekt s jedne ili više strana, ili čak konzolno oslonjene na zid bez ikakvih stupova..Cijeli sustav je u potpunosti automatiziran, samo jednim pritiskom daljinskog upravljača može se mijenjati nagib samih lamela, ali se mogu i potpuno spakirati u jedan kraj sustava, čime se dobiva otvoreni prostor.

Kao dodatni paket cijele opreme su razne varijacije osvjetljenja LED, RGB, ili svjetlo u samom ramu pergole ili na lamelama.

Temelj uspjeha nalazi se u velikoj pažnji koju Sun Lab posvećuje kvaliteti odrađenih poslova, čemu je najviše zaslužan njihov profesionalan i educirani kadar. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje imaju iza sebe, garancija su za temeljni i kvalitetni rad na projektima. Usmjereni smo na klijente koji teže konstantnom napredovanju te širenju djelatnosti.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime