U noći s ponedjeljka na utorak dogodila se prometna nesreća na brzoj cesti Klis – Solin kod tunela Mihovilovići. Zbog osiguranja mjesta nezgode od mogućeg požara na intervenciju je upućen DVD Klis s jednim vozilom i tri vatrogasca.

Kako doznajemo, automobil marke Passat, vjerojatno uslijed neprilagođene brzine, izgubio je kontrolu nad vozilom te je udario u zaštitnu betonsku ogradu te je stražnjim dijelom automobila završio na gornjem dijelu betonske ograde.

Detalje nam je otkrila Željka Radošević, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

– Zaprimili smo dojavi da je nešto prije ponoći na državnoj cesti D1 kod tunela Mihovilovići došlo do prevrtanja vozila.

Izlaskom na teren, policija je zatekla vozilo, ali ne i vozača koji se udaljio s mjesta nesreće. Očevidom je utvrđeno da je nastala šteta na kutiji električne instalacije u vlasništvu Županijskih cesta. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Vozilo je prevezeno vučnom službom. Policija će utvrditi vlasnika vozila po registarskim oznakama, a potom će se utvrditi tko je upravljao vozilom. Kada se to utvrdi, protiv vozača, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, bit će podnesene odgovarajuće prijave – kazala je Radošević za Dalmacija Danas.

Vozač će se sigurno teretiti za bijeg s mjesta nesreće, a vjerojatno i po drugim stavkama.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime