Bivši savjetnik Grabar Kitarović: “Besramno laže, javnost mora znati tko je osoba koja traži drugi mandat”

Kaže i da mu je ponudila da bude 'tajni savjetnik'


Bivši savjetnik predsjednice za unutarnju politiku Mate Radeljić komentirao je jučerašnje izjave kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović na debati uoči predsjedničkih izbora.


Bivšu šeficu optužio je da “besramno laže”, te da je zloupotrijebila SAO-u kako bi ga zastrašila.

Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

– Kolinda Grabar Kitarović u debati na RTL-u javno je lagala i obmanjivala hrvatsku javnost izjavivši da me je smijenila s dužnosti jer je to bio moj osobni izbor i da pri tome nije zloupotrijebila SOA-u. Dakle, da sam zapravo sam tražio da odem.

Ona jako dobro zna istinu i od te istine i dan danas strepi. A istina je da je zloupotrijebila SOA-u kako bi me prijetnjama pokušali zastrašiti prevenirajući moje buduće djelovanje. Hrvatska javnost mora znati da mi je predsjednica Republike osobno priopćila, nekoliko dana nakon mog razgovora s agentom SOA-e, da je ‘Plenković od nje tražio da me smijeni i da ona na to mora pristati jer bez podrške HDZ-a ne može dobiti izbore’.

Ponudila mi je da sudjelujem u njezinoj kampanji kao ‘tajni vanjski suradnik za kojeg Plenković ne smije znati’, a za taj posao mi je ponudila i konkretan financijski iznos. To sam odbio i odlučio javno objaviti sve okolnosti pod kojima sam razriješen dužnosti. Tijekom kampanje nisam se javno oglašavao, jer ni na koji način nisam htio utjecati na izborni proces. Međutim, nakon besramnog laganja Kolinde Grabar-Kitarović, bio sam prisiljen reagirati jer hrvatska javnost mora znati tko je osoba koja traži drugi mandat – napisao je Radeljić.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

11 KOMENTARI

 1. Kao da je to nešto novo:!! Zna se da HDZ i K.G.K. mogu reći istinu samo ako se prevare;;Evo najnovije;;kleli su se da nisu htjeli prekinuti debatu (ŠTO JE LAŽ) ;;i danas se izmotavaju kako bi LAŽ preokrenuli u istinu.!!

  • U tom trenutku nije znala a rtl je trebao reci tko je ta osoba. Sve stranke su iste samo je pitanje koje su bolje. Bez novih zaposljavanja nema boljitka. Oporba vice ima novaca nedaju minimalac 5000 profesorima jos 5000 ljecmicima joos a kolac ko kolac nista veci samo manji. Jamstva pojela dio kolaca.

   • Da jamstva i to vlade koju je vodio upravo smrkavac Milanče. On i tada njegova vlada su dali ta jamstva i zaduži li državu za dodatnih 80 miljardi kn.
    Suvišno je trošiti riječi na smrkavac kojemu je Hrvatska država kojoj bi htio biti predsjednik “SLUČAJNA DRŽAVA” takva osoba triba ležati u bajbuk i ti ga u zatvoru…..

  • Poštenje ti ubili smrkavac Milanče ta koji je rekao – predsjednik ne mora govoriti Istinu, to jest on Milanče će samo i isključivo LAGATO HRVATSKI NAROD.
   Jeli to poštenjačina koji bi htio biti predsjednik RH-e.

 2. Nemogu vjeroati da Mate Radeljic na ovako podal i pokvarenu način pljuje i blati Predsjednicu. Bio sam u jednom restiranu u Zagrebu do stola gdje je Mate Radeljuć sidio u društvu te komentirao slijedeće:
  -naraviću joj takvu podvalu de se neće moći obraniti,, svaliću da mi je prijetila, ma svašta ću izmisliti da ne dobije na izborima. Samo radi toga što me potjerala sa pantovčaka..
  To su riči tog pošenjačine Radeljića.

 3. Stvar je (ako želimo istinu i volimo domovinu) jednostavna! Neka se u tv studiju postavi detektor laži i provjeri oba kandidata! Bilo bi zanimljivo nakon toga čitati komentare!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime