Bivši HDZ-ov vijećnik upao sa sjekirom na štekat kafića i porušio inventar

Iz Policijske uprave šibensko-kninske službenog izviješća o tom događaju nisu izvijestili u svojim redovnim priopćenjima ovih dana

Bivšeg HDZ-ovog vijećnika na Murteru, D.S. (70) policija je privela u nedjelju nakon što je počeo razbijati inventar jednog lokala pred očima šokiranih turista i mještana.


Kako je vidljivo na fotografiji koju su ustupili čitatelji, riječ je o prilično velikoj sjekiri, a doznaje se i da muškarac živi u blizini tog ugostiteljskog objekta te mu je vjerojatno smetala buka.

U šibenskoj policiji potvrdili su da se to dogodilo, ali zasad nisu mogli dati više informacija o samom događaju i njihovim eventualnim radnjama koje su uslijedile, piše ŠibenikIN.

D.S. novinari nisu uspjeli danas dobiti za komentar tog događaja, a prema pričanju mještana Murtera, moguće je da mu je smetala buka i gužva u tom lokalu koji u posljednje vrijeme jako dobro radi i stalno je pun.

Iz Policijske uprave šibensko-kninske službenog izviješća o tom događaju nisu izvijestili u svojim redovnim priopćenjima ovih dana.

Načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov kratko je sinoć prokomentirao kako takav način rješavanja problema nije ni u jednom slučaju dobro rješenje, te da se situacija trebala izgladiti razgovorom s vlasnicima lokala ili u Općini.


– Kafići imaju dozvolu raditi do dva, a ponekad i tri sata, ali glazba se tada mora utišati. Ako je tom čovjeku smetala glazba, a koliko sam čuo, u tome je bio problem, trebao je mirnim putem iznijeti u čemu je problem – rekao je načelnik Turčinov za ŠibenikIN.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0