Slaven Bilić nastavio je s Al-Ittihadom nizati pozitivne rezultate. Seriju nepobjedivosti, započetu 4. siječnja u saudijskom kupu, produljio je jučerašnjim prvenstvenim gostujućim remijem protiv Al-Raeda 1:1.

Utakmica je obilovala dramom, osobito na koncu ogleda. Al-Raed bio je u vodstvu već nakon 420 sekundi, odnosno nakon sedam minuta sraza. Premda pod stalnim pritiskom, Al-Ittihad izjednačio je u 92. minuti.

U dramatičnoj završnici, u posljednjim sekundama šestominutne sudačke nadoknade, Al-Raedu je zbog zaleđa poništen pogodak, piše Index.hr.

Gnjevno negodovanje nastavilo se i nakon utakmice pa su Al-Raedovi igrači fizički pokušali nasrnuti na pomoćne suce zadužene za VAR u kontrolnoj sobi.

U višeminutnom naguravanju, s povišenim tonovima, sudjelovao je i Slaven Bilić. Pribrano je pokušavao smiriti tenzije i pozvati na razuman dijalog. Svojim je igračima autoritativno naređivao da se povuku u svlačionicu.

Situacija se ubrzo primirila. Saudijski nogometni savez odlučit će o eventualnoj kaznenoj prijavi protiv Al-Raeda zbog narušavanja reda i mira. Također, razmotrit će je li Al-Raed bio zakinut po pitanju pobjedničkog pogotka, piše Index.hr.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime