Nogometaši Hajduka danas do 17:30 sati igraju protiv Slaven Belupa u Koprivnici u utakmici 22. kola HT Prve lige. Bijeli stižu u goste ”farmaceutima” nakon dvije startne pobjede u nastavku sezone (Varaždin i Lokomotiva).

– Atmosfera je super što me jako veseli, onakva kakva treba biti. Imali smo problema što se tiče viroza. U dva susreta nismo primili pogodak, to veseli, to je jedna snaga. Idemo rasti i dalje. Nismo došli ovdje zbog jedne, dvije, tri utakmice. Bitan je rast, da se u dužem periodu vidi napredak nužan za ostvarivanje rezultata. Slaven je dobro organizirana momčad, s trenerom koji im je dao ideju. Visoko napadaju, gledao sam ih protiv Dinama i Rijeke, dobro su parirali. Porazi koje su imali nisu mjerilo njihove kvalitete. Bit će dobra utakmica. – poručio je u najavi susreta na konferenciji za medije trener Bijelih Igor Tudor.

U konkurenciji za dvoboj u Koprivnici je sljedećih 19 igrača:

4 Kristian Dimitrov 5 Hamza Barry, 7 Leon Kreković, 9 Marin Jakoliš, 11 Samuel Eduok, 17 Josip Juranović, 21 Jairo de Macedo da Silva, 23 Anthony Kalik 24 Stanko Jurić, 29 Stipe Vučur, 31 Ivan Dolček, 34 Ardian Ismajli, 35 David Čolina 40 Marin Ljubić, 44 Mario Vušković, 47 Francesco Tahiraj, 70 Josip Posavec, 77 Lumbardh Dellova i 93 Bassel Jradi

Bijeli ove sezone u međusobnim susretima sa Slaven Belupom imaju poraz i pobjedu. Na samom početku sezone Koprivničani su na svom terenu pobijedili s 2:1, a u drugom dvoboju na Poljudu Hajduk je slavio s 2:0.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, pomoćnici su mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Vedran Đurak iz Stupnog, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. VAR sudac je Ivan Vučković iz Zagreba, odakle dolazi i njegov VAR asistent Igor Krmar.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime