Biden povećao prednost u Nevadi, Georgia objavila da će ponovno brojiti sve glasove

Prema posljednjim rezultatima, Biden je napravio veliki preokret u Georgiji


Američki izbori su sve bliže raspletu, a u napetoj je i tijesnoj utrci demokratski kandidat Joe Biden sve bliže pobjedi nad aktualnim predsjednikom, republikancem Donaldom Trumpom.


Prema posljednjim rezultatima, Biden je napravio veliki preokret u Georgiji i sada tamo vodi pred Trumpom, a nakon toga je preokrenuo i rezultat u Pennsylvaniji gdje je također prešao u vodstvo. Ako ovako ostane u Pennsylvaniji, Bidenu je to dovoljno za pobjedu na američkim izborima, bez obzira na rezultate u svim drugim državama u kojima se još broje glasovi.

U Nevadi, u kojoj Biden vodi i koja mu je sa svojih šest elektorskih glasova dovoljna za pobjedu, rezultate ćemo još čekati.

Biden je sinoć poručio da svi glasovi moraju biti prebrojeni, a Trump je sazvao presicu u Bijeloj kući u kojoj je još jednom iznio optužbe za izbornu krađu, a da nije ponudio konkretne dokaze za to, i poručio da “ako se broje samo legalni glasovi, on glatko pobjeđuje”.

Porasla je Bidenova prednost u Nevadi

Porasla je Bidenova prednost u Nevadi. Biden sada ima 49.8% glasova, a Trump 49.1%. U glasovima, Biden ima 22.076 glasova prednosti, javlja Index.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
6
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime