Na Facebook stranici ‘Sklonište za pse Papagalo – Korčula’ objavljena je snimka na kojoj se vidi kako je netko u noći psa bacio preko ograde. Iz društva kažu da je to vrlo sramotan čin, te traže pomoć građana u pronalaženju osobe koja je to učinila.

– POZOR!!! Nadzorne kamere u azilu zabilježile su sramotan čin!!! Molimo pomoć naših sugrađana!!! Ukoliko prepoznajete osobu (ili psa) sa snimke, molimo da nas obavijestite!!! (anonimnost zajamčena)

MOLIMO DIJELITE!!! U komentarima ispod pogledajte video u cijelosti i slike brutalno odbačenog, prekrasnog psa! Također gif je moguće zumirati za lakše prepoznavanje počinitelja. Hvala – napisali su u svojoj objavi na Facebooku.

Ograda visoka dva i po metra. Bacio ga je bez malo milosti vjerojatno ne misleći o tome da su ga ostali psi mogli rastrgati. Taj koji ga je bacio treba promisliti je li čovjek ili zvijer – kazali su iz društva Papagalo.

Komentar s Korčule govori sve o postupku od prije tri dana koji je snimljen i koji će rezultirati i prijavom policiji, piše Večernji.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime