Zaposlenica trgovine u blizini Vlade koja je pomagala ozlijeđenom policajcu i zajedno s drugim prolaznicima uspjela zaustaviti sanitetski prijevoz koji ga je potom prevezao u Vinogradsku bolnicu, rekla je kako je ljuta i na Hitnu koja nije došla, ali i na ministra zdravstva Vilija Beroša koji je, prema njezinim riječima, prošao u autu, a nije ni zastao.

Poručila je kako je vidjela Beroša kada su stavljali ranjenog policajca u vozilo saniteta. I sam ministar Beroš je potvrdio da je u automobilu prošao kraj mjesta događaja upravo kada su ozlijeđenog ukrcali u vozilo, piše 24 sata.

– Nije bilo krvi ili naznake da nekom treba pomoć – rekao je ministar Beroš na izjavu svjedokinje kako nije stao pomoći ranjenom policajcu.

Poručio je kako situacija nije odavala da se radi o ovako ozbiljnom događaju.

– Nije bilo naznaka da je nekome pružana hitna medicinska pomoć ili da treba istu. A tamo je bio i automobil hitne pomoći, tako da nisam smatrao da mogu ja nešto pomoći – rekao nam je Beroš.

Ivan Vilibor Sinčić iz Živog Zida komentirao je ovaj slučaj.“Ispred zgrade Vlade danas je jedan policajac pogođen puškom. U trenutcima kada su ga stavljali u vozilo saniteta, sa vozačem, bez liječnika, pored njega se provozao ministar u Vladi Republike Hrvatske. Ministar zdravstva. Liječnik.

Normalan čovjek stane kraj ranjene životinje. Osoba koja je liječnik nije stala ozlijeđenom policajcu. To su etika, moral i hrabrost hrvatske politike.

Da li je moguće da će taj čovjek, liječnik koji je okrenuo glavu od ranjene osobe, i dalje ostati ministar u Vladi Republike Hrvatske?” – komentirao je Sinčić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime