Počeo je sastanak Nacionalnog stožera sa županijskim ograncima. O zaključcima sa sastanka čut ćemo na konferenciji za medije u 14 sati.

Vili Beroš, ministar zdravstva obratio se novinarima uoči sastanka te rekao kako su predstavnici lokalnih Stožera puno informiraniji o svim izazovima koji se nalaze na njihovom teritoriju, što se pokazalo i u recentnoj prošlosti.

– Stoga ćemo o svemu razgovarati i vidjeti i dogovoriti se jesu li potrebne kakve nove mjere, u kojem kontekstu i kojim područjima – dodao je.

Beroš je pričao i o dugom čekanju nalaza testova na COVID-19, javlja HTV.

– Mogu reći da sam i ja ljut. Upravo sam razgovarao s profesorom Capakom i profesoricom Markotić i doktorom Šostarom, oni su sad na zajedničkom sastanku i dogovaraju način kako odgovoriti na ove povećane potrebe na zahtjeve za testiranjem. One su rezultat da je puno privatnih testiranja jer građani iz različitih razloga trebaju testiranje. Moramo svi zajedno naći način nekako odgovoriti na taj novi izazov. Ako treba formirati još nekoliko punktova u Gradu Zagrebu, nije problem – rekao je Vili Beroš.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime