Popularna splitska glumica Arijana Čulina ne miruje ni u vrijeme koronavirusa pa je na You tubeu prije par tjedana pokrenula vlastiti kanal. U svom prepoznatljivom, duhovitom stilu, Čulina u seriji video uradaka pod nazivom “Smijeh kroz suze korone” komentira aktualna zbivanja i obožavatelje redovito nasmijava do suza.

“Jedva čekan više da završi ova korona pa da krenen radit, da se konačno odmorin od svega. Ja ne znan jeste vi potrošili one sve tuke, prasce, ono šta ste kupili u početku za preživljavanje? Vi’ šta je ovi uzeja, ove puste konzerve, molin te, ovo još iz Drugog svjetskog rata šta može trajat po 30 godina u slučaju nuklearne katastrofe. Ne mogu ja ovo više. Cili dan se tu uvuka u kuću. Ne fali meni otac, ne fali mi mater, ne fale mi dica, njih nekako čujen, najviše mi fali njegova ljubavnica. Da ga uzme, prošeta, prozrači, ja da se malo odmorin. Di su oni sad za vrime korone? Normalno, kod žena, a one gospođe uživaju. Zato šta ljubavnici pripada radost, a ženi žalost. I to se najbolje sad vidi”, priča glumica u posljednjem objavljenom videu.

U jednom od uradaka na svom je balkonu otpjevala ulomak iz operete “Mala Floramye”, ali s tekstom prilagođenim aktualnoj krizi.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime