Posljednje subote ovog mjeseca (24.11) s početkom u 20 sati godine u Ljubuškom (BiH), u organizaciji kluba “Ludvig Pavlović” i gospodina Ante Šimovića, naš europski prvak, član Ameno gyma iz Splita, Antonio Plazibat, u superteškoj kategoriji napada aktualnog svjetskog prvaka Michaila Turynskog iz Poljske.

Bit će to borba za Wako pro svjetski pojas u superteškoj kategoriji u low kicku u 5 rundi po 3 minute.

– Iza nas su pripreme od 4 mjeseca u prvom redu zbog Wako Europskog prvenstva održanog u Bratislavi od 13. do 21. listopada 2018. godine, gdje je Antonio Plazibat osvojio zlatnu medalju nakon tri velike pobjede, a posebno bi istaknuli finalnu borbu gdje je Plazibat nakon izuzetno teške borbe pobijedio aktualnog svjetskog prvaka, Azerbejđanca Bahrama Rajabzadeha – kazao nam je Plazibatov trener Veljko Vetma.

Nakon odmora od nekoliko dana Plazibat je nastavio s treningom, znajući da ga čeka izuzetno teška borba u 5 rundi s tvrdim i opasnim Poljakom.

– Još nas nepunih 9 dana dijeli od ovog velikog meča i mi treneri mislimo da je Plazibat spreman za pobjedu, da preotme pojas svjetskom prvaku. Nakon ovog meča ide odmor od desetak dana pa moguće pripreme u Tajlandu. 2019 godina donosi veliki skok u promociji, ali možemo i o tome obavijestiti fanove kada se potpiše ugovor. Do tada molimo se da Antonio Plazibat osvoji Wako pro svjetski pojas i da izbjegne teže ozljede – kazao nam je trener Milivoj Bajić za Dalmacija Danas.

Sretno našem Solinjaninu u Ljubuškom!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime