Antonio Plazibat opet u ringu: Krajem siječnja nova borba za hrvatskog kick boksača

"Samo ser** prije i posli treninga..."


Krajem ovog mjesta našeg kick boksaša Antonija Plazibata očekuje nova borba. Datum se zna, 30. siječnja dok mjesto održavanja još nije objavljeno.


Iz ureda najveće svjetske kickboxing promocije Glory 77 stigle su vijesti o još nekoliko okršaja dogovorenih za istu priredbu. Među njima se našlo i ime Antonija Plazibata, koji je svoj posljednji nastup imao 19. prosinca 2020. u Rotterdamu. Tamo je poražen od Nordinea Mahieddinea, nakon četiri runde polufinala teškaškog turnira.

Antonio se nakon meča vratio u Solin, gdje je nastavio trenirati pa je tako došla i ponuda za novi nastup. Protivnik najboljem hrvatskom teškašku trebao bi biti Tarik Khbabez. Riječ je o 28-godišnjem Marokancu koji dolazi iz ONE Championshipa sa sjajnim referencama. Iako je u posljednjem meču poražen od Romana Kryklije za ONE-u titulu poluteške kategorije, prije toga nanizao je šest pobjeda. Imena koja je savladao su impresivna. Anderson “Braddock” Silva, Andrei Stoica, Ibrahim El Mouni, Alain Ngalani te gore spomenuti Mahieddine. U karijeri je do sada upisao 46 pobjeda i samo šest poraza.

Plazibat je porazom na turniru pao s četvrtog na šesto mjesto teškaške ljestvice. Preskočili su ga osvajač turnira Levi Rigters i Mahieddine. No, ponuda da se odmah ponovno bori dokaz je koliko ga u promociji cijene te koliko njegove “dionice” zapravo niti malo nisu pale nakon prvog poraza u promociji. On bi već ovog tjedna trebao otputovati nazad u Amsterdam, prenosi Fight site.

Inače, nakon posljednjeg meča se Antonio odlučio obratiti svojim prijateljima i pratiteljima putem videa na YouTubeu.Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime