Antifašističke organizacije Austrije, Italije, Hrvatske i Slovenije održavaju protestni skup u centru Bleiburga. Okupljanje je počelo u 10 sati.

Organizatori su na skupu zatražili zabranu, kako su rekli, profašističkog i proustaškog okupljanja u Bleiburgu 18. svibnja. Na prosvjednom skupu je i predsjednik Saveza antifašističkih boraca i antifašista RH Franjo Habulin.

Predsjednik Saveza antifašističkih boraca i antifašista RH Franjo Habulin u svom je govoru rekao kako se komemorativni skup za žrtve Bleiburga, najavljen za 18. svibnja, prodaje za nešto što nije.

“Žao mi je što u toj prijevari sudjeluje i Katolička država i Hrvatska kao država, a pokrovitelj tog Bleiburškog bala vampira i dalje je Hrvatski sabor“, rekao je Habulin.

“Okupljanje na Bleiburškom polju nije ništa drugo nego naricanje za propalom ustaškom para-državom, za pokretom i idejom koji su teško kompromitirali hrvatsko ime, a za sobom ostavili krvavi trag. Ustaše su toliko bili dosljedni u provođenju fašizma, da su i njihovi okupatorski pokrovitelji bili zgroženi što i kako rade”, rekao je, javlja Dnevnik.Hr.

Napomenuo je kako su ustaše bili provoditelji fašizma i nacizma, te podsjetio na ubojstva nacista po rasnom ključu. “Čovjek je bio osuđen na smrt samom činjenicom pripadanja određenoj rasi, naciji ili vjeri”, podsjetio je Habulin.

Više pročitajte OVDJE.1 KOMENTAR

  1. BLAJBURŠKI DERNEK POTOMAKA STEPINČEVIH KRIŽARA KOLJAČA, KRVOLOKA,OPET U REŽIJI ZLOČINAČKE CRKVE.
    NAPRED KATOLIČKI DUŠOBRIZNICI ZA ČISTOĆU DINARSKOG, KATOLIČANSTVA I KRVOLOČNOG STEPINČEVSKOG IDENTITETA. ALI VI NISTE HRVATI ,VI STE TRIBALNE , ANTROPOIDNE ,EMASKULIRANE SPODOBE. DA NEMA VAS TKO BI U IME KATOLIČKOG DINARSKOG TRIBALIZMA, VODIO KRIŽARSKE RATOVE SA PATRICAMA OKO VRTA I PRAVIO ZLOČINE PROTIV ČOVJEČNOSTI I OSTAVLJAO CRNE RUPE U POVIJESTI HRVATSKOM NARODU .

    OVA DINARSKA ,KATOLIČKA, ZATUCANA MANJINA,POTOMCI ZLOČINAČKIH STEPINČEVIH KOLJAČA ,SE OBAVEZNO JAVLJAJU U ČOPORU, PRIMJERENO NJIHOVOJ SVIJESTI ,I TRADICIJI, PA ONAKO INDOKTRINIRANO , UVJEK NA USLUZI KATOLIČKOJ ZLOČINAČKOJ I PLJAČKAŠKOJ CRKVI , VAŠOJ DUHOVNOJ GOSPODARICI NA OVIM NAŠIM HRVATSKIM PROSTORIMA , DA LAJETE ,AKO TREBA I NA MJESEC. LAJETE LI LAJETE.???VI STE UJEDNO I NAJNEPRODUKTIVNIJI DIO OVE NAŠE NACIJE ,ALI I NAJRASTROŠNIJI, KADA VAM SE PRUŽI PRILIKA ,DA KAO VUKOVI POHRLITE ZA PLIJENOM,NA URLIK CRKVENOG POZIVA DA JE DINARSKO,ANTROPOIDNO KATOLIČANSTVO UGROŽENO. ALI VI TRIBALNA ALAŠA NE ZNATE NI ŠTO JE TO NACIJA NI ŠTO JE TO ETNITET,OSIM DA STE ZATUCANI VJERNICI KOJI SU ,UVJEK U SLUŽBI CRKVE KAO NJENI ESKADRONI SMRTI KAKVI SU SE POKAZALI VAŠI PRECI ,U SLUŽBI MLETAČKE DINSTIJE, A VAŠI OČEVI NASTAVILI SVOJU QUISLINŠKU SLUŽBU NACISTIČKO-KATOLIČKOJ OSOVINI ,RIM –BERLIN –TOKIJO, OD 1941 DO 1945 GODNE KADA SU SVI ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI.

    SREĆA JE ŠTO STE , NAKON OVE TUĐMANOVE KATOLIČKE,KRIŽARSKE REVOLUCIJE ,IPAK, OSTALI U MANJINI, JER SE NIJEDAN HRVAT NE ŽELI POISTOVJEČITI SA VAMA ,TRIBALNO-ANTROPOIDNIM ,EMASKULIRANIM TALIBANSKIM KATOLICIMA SA DINARSKIH OSOJA IPRISOPJA. NAJVEĆI BROJ HRVATA DISTANCIRA SE OD VAŠEG KATOLIČKOG ZLOČINAČKOG RODOLJUBLJA KOJEG JE KATOLIČKA CRKVA, KAO GLAVNI SUDIONIK ORGANIZACIJE VJERSKOG RATA,U PRVIM POČECIMA, NAMETNULA KAO RAT ZA NACIONALNU OPSTOJNOST, ALI SA PATRICAMA OKO VTATA ,ŠTO JE NAJBOLJI DOKAZ DA JE TAJ RAT BIO U SLUŽBI ISKLJUČIVO KATOLIČKE OSVETE ZA ONU SRAMOTU ,CRKVE ,STEPINCA I USTAŠKOG POKRETA KAO NJEZINOG VOJNOG I POLITIČKOG OSLONCA ZA STAVRANJE KATOLIČKE SREDNJOVJEKOVNE ,STEPINČEVE, B OŽJE DRŽAVE U KOJOJ ĆE ŽIVITI SAMO KATOLIČKI TALIBANI DUHOVNOG I KULTURNOG FORMATA, DINARSKOG TRIBALIDA ,EMASKULIRANOG MOZGIĆA. SVEGA SE SJEĆA ,NE SAMO POVIJEST NEGO NAJVEĆI DIO HRVATSKOG NARODA KAKO JE I GDJE JE BILA DOVEDENA TA STEPINČEVA DRŽAVA ,KOJA JE 1945 GODINE DOŽIVILA SVOJU KATASTROFU U CRNOJ RUPI , SLIČNU BARBAROSINOM ČOPORU BAVARSKIH KATOLIKA U POHODU NA OSLOBAĐANJE ISUSOVOG GROBA U 12- STOM STOLJEĆU I NESTALIH U MOČVARAMA ANADOLIJE.
    ALI CRKVA NE MIRUJE . SVAKOG DANA OSJEĆA POMANJKANJE PODRŠKE U HRVATSKOM NARODU ,PA SE JOŠ UVJEK PRIHVATILA TOG DINARSKOG TRIBALNOG ČOPORA DA SE PREKO NJEGA ,AGRESIVNO,NACIFAŠISTIČKI, PREDICIRA KAO ČUVARICA VJERE I NACIONALNOG IDENTITETA HRVATA IRANSKE GENETSKE PASMINE

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime