Ante Erceg je novo Hajdučko srce: Mikrofoni osvajači Torcida kupa u veteranskoj kategoriji

Nagrada Hajdučko srce dodijeljena je prvi put nakon 2014. kada je nagradu dobio Mario Pašalić

23. izdanje Torcida kupa započelo je danas od 18 sati i 45 minuta utakmicom za treće mjesto (veterani) između MNK Čistoća i Hajduka hr. Bijeli su od Čistoće izgubili rezultatom 3:2. Utakmica za 3.mjesto (mladi) završila je pobjedom Fast food Popaya nad Rico taxijem.


Revijalna utakmica u sklopu finalne večeri 23. Torcida kupa odigrana je između najstarije malonogometne družine na području Hrvatske,a i šire- Firule 1967 i onih koji su nas proteklih mjeseci itekako zadužili- Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita.
Uz veliki pljesak započeo je okršaj velikana, a utakmica je završena rezultatom 2:0 u korist Firula 1967.
Važno je napomenuti i kako je ekipa Firula 1967 ove godine proslavila svoj 50.jubilej aktivnog igranja u Udruzi za mali nogomet Split.

Prva finalna utakmica veterana odigrana je između Mikrofona i ekipe Gogo i Toni. Prvo mjesto otišlo je u ruke ekipi Mikrofona, a pobijedili su rezultatom 2:0.

Prvotimci Hajduka su se pridružili publici na tribinama, a nagradu Hajdučko srce odnio je Ante Erceg.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/344606852627257/” bottom=”30″]

Posljednja utakmica finalne večeri Torcida kupa između Biberon Amarena i MNK Hercegovac Visoko Potkrovlje (mladi) završila je uvjerljivom pobjedom Biberona i to rezultatom 3:0.


Spomenimo na kraju i da je glavnu nagradu lutrije, potpisan Hajdukov dres, dobila gospođa Marija Alat koja je nagradu primila s dosta emocija.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0