Sredinom dana objavljena je vijest koju su mnogi dugo čekali. Hrvatski nogometni savez (HNS) službeno je objavio da će se utakmica europskih kvalifikacija između Vatrenih i Mađarske igrati na Poljudu u Splitu.

“Hrvatska će 10. listopada s početkom u 20:45 sati ugostiti Mađarsku na stadionu Poljud u Splitu. Takvu je odluku jednoglasno donio Izvršni odbor HNS-a te će Uefi prijaviti Split kao domaćina jedne od ključnih utakmica kvalifikacijskog ciklusa za EURO 2020”, stoji u najnovijem službenom priopćenju HNS-a, objavljenom na njihovoj web-stranici.

Tako su ljubitelji hrvatske nogometne reprezentacije došli na svoje jer će dočekati da Vatreni izađu na Poljud prvi put nakon lipnja 2015., kada se na utakmici s Italijom dogodio incident s nacrtanom svastikom na travnjaku. Utakmica se igrala pred praznim tribinama zbog navijačkih nereda koji su se dogodili na prethodnoj kvalifikacijskoj utakmici u Milanu.

Krajem travnja ove godine vodeći ljudi kluba s Poljuda, predviđani splitskim gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom, pošli su u Zagreb na sastanak s HNS-om gdje se razgovaralo o mogućnosti povratka reprezentacije u Split. Poznato je da svi nisu u Splitu nisu zagovornici otopljavanja odnosa Hajduka i HNS-a, a tome svjedoče podijeljeni komentari na društvenim mrežama tijekom današnjeg dana.

U svojoj novoj anketi pitamo vas kako ocjenjujete službenu najavu povratka Vatrenih na Poljud.

 

 



Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime