Kako doznajemo iz splitske PU, vozač VW Touarega koji je u četvrtak navečer izazvao nekoliko prometnih nesreća, uhićen je nedugo nakon svojih eskapada po Kaštelima. Zadržan je zbog visoke alkoholiziranosti, a tijekom petka će se provesti kriminalistička obrada.

Mladić je prvo udario u nekakvu ogradu u Kaštel Kambelovcu, a dok je policija došla na mjesto nezgode, 24-godišnjak za upravljačem starijeg modela najvećeg Volkswagenovog SUV-a nastavio je “pohod”.

Na Jadranskoj magistrali u Kaštel Gomilici se oko 20:10 sati sudario s motociklistom, kojeg je oborio, ali je u alkoholnim isparavanjima unutrašnjosti vozila odlučio nastaviti vožnju. Dakle, nije se zaustavio niti vidjeti što je s motociklistom niti mu pružiti pomoć – srećom, vozač je nakon liječničke intervencije u splitskoj bolnici pušten na kućnu njegu.

VW Touareg je ubrzo zaustavljen jer je mladić, a napominjemo kako za njim u tom trenutku nije trajala policijska potjera poput onih u američkim filmovima, ničim izazvan “pokosio” stup javne rasvjete u Gomilici, u Ulici Hrvatskih knezova.

Na vozilu je uništio prednji desni ovjes, Touareg više nije bio u voznom stanju pa je nastavio pješice. Ubrzo je ipak policija pronašla razbijeni SUV, a nedugo zatim i 24-godišnjaka. Priveden je u postaju gdje je zadržan do otrježnjenja, a sad mu slijede brojne prijave…


Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
3
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
8
Molim?
11

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime