Alen Babić uvjerljivo je stigao do pete profesionalne pobjede. Hrvatski je boksač na Matchroom Boxing priredi u Milton Keynesu pobijedio Irca Nialla Kennedyja prekidom u trećoj rundi.

Babić je odmah krenuo snažno i uputio nekoliko silovitih udaraca. Sredinom runde Alen je serijom udaraca u tijelo poslao suparnika u kut i pogodio ga nekoliko puta u glavu. Naš je boksač zaprijetio i krajem runde.

Alen je krenuo silovito i u drugoj rundi, ali je Irac znao uzvratiti. Nakon 75 sekundi Babić je udarcem srušio Kennedyja koji se odmah dignuo, piše Croring.

Hrvatski boksač sjajno je otvorio i treću rundu, te je već nakon 15 sekundi sušio suparnika. Meč je nastavljen, ali nakon 20 sekundi Babić je serijom udaraca krenuo na Kennedyja, koji je počeo okretati leđa. Sudac je prekinuo borbu.

“Htio sam biti brži, ali nisam uspio. Niall je bio dovoljno spor da ne moram biti brz. Nije ovo bila dobra borba, htio sam to završiti prije, ali i ovo je u redu. Imam i poruku za kritičare – sve vas volim. Vi ste me stvorili, želim vas sve preobratiti i pretvoriti u svoju vojsku”, rekao je Babić nakon borbe.

U glavnoj borbi večeri naš Marko Čalić (11-0) bori se protiv Joshue Buatsija (12-0), britanskog boksača rođenog u Gani, za WBA pojas u poluteškoj kategoriji.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime