Danas je na području Kutine provedena policijska akcija povezana sa slučajem Danijela Bezuka, napadača s Markova trga, potvrdila je policija Večernjem listu. 

Neslužbeno doznaju kako je privedena najmanje jedna osoba kod koje je zaplijenjeno oružje.

Dodaju i kako će se policija tijekom dana očitovati o akciji.

Ranije ovog tjedna uhićen pa pušten napadačev otac

PU Sisačko-moslavačka je tijekom tjedna uhitila i napadačevog oca. Nakon što je priveden, otac napadača je doveden u DORH, a iz općinskog DORH-a su se oglasili o cijelom postupku i objavili kako je napadačev otac pušten na slobodu.

“Općinsko državno odvjetništvo u Sisku je 13. listopada 2020. zaprimilo kaznenu prijavu Policijske uprave sisačko-moslavačke protiv hrvatskog državljanina (1961.) zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari iz članka 331. stavka 3. Kaznenog zakona. (13. 10. 2020.)

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 59-godišnjak 12. listopada 2020. u dvorišnim gospodarskim prostorijama svoje obiteljske kuće u Donjem Kletištu (okolica Kutine) držao dvije puške s optičkim ciljnicima i prigušivačem te više od tisuću komada raznog streljiva.

Osumnjičenik je po primitku kaznene prijave ispitan u ovom državnom odvjetništvu nakon čega je, uslijed nepostojanja osnova za određivanje istražnog zatvora iz članka 123. stavka 1. Zakona o kaznenom postupku, pušten na slobodu”, izvijestili su tada iz DORH-a.


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
2
Grrr
4
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime