SBooth je “mlađi brat” Studija Bonačić, profesionalnog studija za fotografiranje i snimanje vjenčanja te događaja kao što su maturalne zabave, krštenja i druge svečanosti. Neovisno o tome koga ste angažirali za fotografiranje i snimanje Vašeg vjenčanja naš cilj i misija su da se što bolje zabavite s Vašim gostima te kući ponesete mnoštvo prekrasnih uspomena.

Možete se fotografirati s gostima te im pokloniti zajedničku fotografiju umjesto klasične zahvalnice ili ih pustiti da se sami fotografiraju te Vam uz posvetu zalijepe fotografiju u knjigu gostiju. Uz super rekvizite (naočale, brkove, usne, šešire, razne poruke i sl.) stvorite zabavne i smiješne fotografije te svojim gostima pružite dodatnu zabavu i uspomene koje će ponijeti kući i čuvati godinama.

Osim našeg standardnog izgleda uređaja koji je bijele boje nudimo mogućnost personalizacije photo bootha; ta je značajka često korištena na korporativnim događajima i zabavama. Za klijente koji žele da se photo booth personalizira nudimo mnoge popularne boje pozadina te mogućnost postavljanja i izrade roll-up bannera.

Rezervirajte @sboothevents od petka do ponedjeljka i iskoristite čak 33% popusta na naše usluge! Ne dopustite da Vam vjenčanje ili event prođu bez nas!

Kontakt:

web
Facebook
email: info@sbooth.com.hr
Mobitel: +385 95 862 5317
Telefon: +385 21 319 637


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0