Air Serbia i u rujnu će nastaviti prometovati prema tri destinacije u Hrvatskoj, povezujući Beograd sa Zagrebom, Splitom i Dubrovnikom.

Kompanija je ovog ljeta vrlo često mijenjala svoj raspored i otkazivala određene polaske, što i ne čudi s obzirom na to da je potražnja za ovim letovima relativno mala, uzimajući u obzir restrikcije za putovanje putnika između dvije zemlje, javlja Croatian Aviation.

Air Serbia je ranije otkazala sve letove na preostale 3 linije prema Hrvatskoj (Zadar, Pula i Rijeka), te u ovogodišnjem ljetnom redu letenja prometuje prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku. Kompanija će nastaviti prometovati na ovim linijama i u rujnu s reduciranim brojem tjednih letova.

Linija Beograd – Zagreb u prvom tjednu rujna prometovati će četvrtkom, petkom i nedjeljom, a od 07. rujna promet će se na ovoj liniji odvijati tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, petka i nedjelje.

Linija Beograd – Split od 01. do 06. rujna prometovati će u petak i nedjelju, u drugom tjednu rujna najavljena su četiri leta (ponedjeljak, srijeda, petak i nedjelja), a od 14. rujna na liniji će biti tri leta tjedno (svake srijede, petka i nedjelje).

Linija Beograd – Dubrovnik u prvom tjednu rujna imati će jedan let, samo u subotu, u drugom tjednu najavljeni su letovi ponedjeljkom, srijedom i subotom. U periodu od 14. do 30. rujna kompanija će letjeti direktno između Beograda i Dubrovnika ponedjeljkom, srijedom i petkom, s time da let srijedom nije dostupan za booking od 23. rujna.

Na linijama prema Dubrovniku i Splitu najavljeni su zrakoplovi većeg kapaciteta, Airbus A319, dok je na liniji prema Zagrebu u najavi zrakoplov tipa ATR72.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime