Ususret nadolazećoj ljetnoj sezoni, a samim time i elektronskoj groznici koja Split trese posebno u srpnju, najbolju najavu oslikava aftermovie petog, jubilarnog Shockout festivala koji se održao na platou InBox Bara u Splitu.

Prije sedam godina kada je grad Split ugostio prvi Ultra Europe Festival, malo tko je očekivao ogroman interes i veliki pohod mlade populacije iz svih krajeva svijeta u dalmatinsku metropolu. Upravo je navedena najezda partijanera željnih dobrog provoda motivirala splitski tim DJ-eva (Domagoj Kažimir i Ivo Trumbić) pod vodstvom organizatora Mirka Pecotića da osmisle i organiziraju tada skromni festival. Shockout se nakon pet izdanja već nametnuo kao neizostavni događaj u gradu Splitu što potkrepljuje i činjenica da je prošlogodišnji festival brojao preko 10 000 posjetitelja.

Dok uzbudljivo čekamo najavu za ovogodišnji Shockout Festival koji će se po šesti put održati na platou Inbox Bara, predstavljamo vam aftermovie na kojem možete vidjeti djelić prošlogodišnje atmosfere.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime