7.kolovoza počinje prodaja ulaznica za Hajduk-Everton!

Posebne pogodnosti imaju članovi Hajduka za 2017. godinu i pretplatnici za sezonu 2017/2018. 

U ponedjeljak 7. kolovoza počinje prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu Play-offa Europske lige koja će se između Hajduka i Evertona na Poljudu odigrati 24. kolovoza.


Posebne pogodnosti imaju članovi Hajduka za 2017. godinu i pretplatnici za sezonu 2017/2018.

PRODAJA OD 7. DO 13. KOLOVOZA – ISKLJUČIVO ČLANOVIMA I PRETPLATNICIMA

– 1 član = 1 ulaznica

– Pretplatnik koji je i član može kupiti svoje mjesto + 1 dodatnu ulaznicu na ime članstva u 2017.

– Online “Print at home” opcija (samo za zapadnu i istočnu tribinu) bit će aktivna odmah nakon ponoći s nedjelje na ponedjeljak i u razdoblju do 13. kolovoza odnosi se isključivo za članove!


– Za kupovinu ulaznice potreban je jednokratni jedinstveni kod koji se može dobiti na članskom sučelju (za “Print at home” opciju) ili u Odjelu za članstvo (za izravnu prodaju). Ako do sada niste postali član Hajduka za 2017. godinu ili trebate obnoviti članarinu, možete to obaviti preko članskog sučelja i nakon toga dobiti potrebni kod. Važno: kod je jednokratan te u slučaju kupnje online ulaznice ili ulaznice u izravnoj prodaji u Odjelu za članstvo, bit će nakon transakcije poništen čime se svakom članu jamči kupnja samo jedne ulaznice (ako nije i pretplatnik). S kodom kojeg ste dobili kupnju je potrebno obaviti na platformi Ticketshopa.

– Pretplatnici svoje pravo prvokupa mogu iskoristiti isključivo u Odjelu za članstvo na Poljudu.– Za ulazak na stadion ulaznicu je potrebno isprintati. Bez predočenja isprintane ulaznice neće biti omogućen ulazak. Cijena online “Print at home” ulaznice bit će uvećana za 5 % u skladu s uvjetima distributera ulaznica.

– Izravna prodaja u Odjelu za članstvo za pretplatnike i članove kreće u ponedjeljak 07. kolovoza u 08:00 sati. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 20:00, dok ćemo radno vrijeme Odjela za članstvo za subotu i nedjelju naknadno objaviti.

– Pretplatnici do 13. kolovoza imaju pravo prvokupa svojih mjesta koja imaju u ovoj sezoni. Mjesta koja eventualno ne budu prodana, u slobodnoj će prodaji biti od 14. kolovoza.

PRODAJA OD 14. KOLOVOZA – SLOBODNA PRODAJA (AKO OSTANE ULAZNICA)

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0